ontabilul, se ocupă de întocmirea şi completarea documentelor primare contabile, contarea operaţiunilor patrimoniale, efectuarea de calcule contabile specifice, completarea registrelor contabile, întocmirea balanţei de verificare, evaluarea...
Descrierea ocupatiei: „Consilierul vocational” este specialistul care ofera servicii sociale de evaluare vocationala, orientare profesionala si sustinere motivationala in vederea dezvoltarii autonomiei personale.
* VREI O PROFESIE NOUA SI NU STII CE SA ALEGI?
* VREI SA FACI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA SI APOI SA INCEPI SA LUCREZI IMEDIAT?
* VREI SA AI ASIGURATA ZIUA DE MAINE?
FIE CA ALEGI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA IN CONTABILITAT...
Un loc unde cuvintele prind aripi !
O echipa de profesionisti care asigura rezultate maxime in timp limitat.
Au inceput inscrierile pentru Cursul A1.1 si A1.2 incepatori Germană Online ...Hai si tu la curs...Deutsch mit Spass!
CURS CONVERSATIONAL/INTERACTIV CU TRAINER VORBITOR NATIV
Frecventa: 1 curs/ saptamana
4 Sedinte pe luna -160 lei
Durata curs: 90 min
Program: vineri sau sambata
Copii de minim 8 ani, cu nivel elementar A2 de limba germana...
Ocupaţia se aplică lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de cofetărie
specializate și / sau unități de catering, partide de lucru din cadrul restaurantelor / cafenele /
* VREI SA FACI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA SI APOI SA INCEPI SA LUCREZI IMEDIAT?
* VREI SA AI ASIGURATA ZIUA DE MAINE?
FIE CA ALEGI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA IN CONTABILITATE,AGRICULTURA SFRUMUSETE,ACESTE CURSURI SUNT OPOR...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor.
În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.
* VREI O PROFESIE NOUA SI NU STII CE SA ALEGI?
* VREI SA FACI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA SI APOI SA INCEPI SA LUCREZI IMEDIAT?
* VREI SA AI ASIGURATA ZIUA DE MAINE?
FIE CA ALEGI UN CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA IN CONTABILITAT...
Patiserul, prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de patiserie în vederea comercializării.
După ce recepţionează (cantitativ şi calitativ) materiile prime şi auxiliare, le depozitează şi le conservă până la introd...
Brancardierul îşi desfăşoară activitatea în unităţi sanitare, policlinici şi spitale.
Preia pacientul din ambulanţă şi îl transportă la unitatea de primiri urgenţe.
Conform actelor normative în vigoare, biblioteca este o instituţie de importanţă strategică,
reprezentând structuri cu rol infodocumentar, bazate pe colecţii de resurse, precum şi pe serviciile unui personal specializat,
capabil sã asigur...