După obţinerea autorizaţiei I.S.C.I.R, în fiecare an talonul autorizaţiei se vizează de către RSVTI-isctul firmei.
După perioada de 4 ani talonul trebuie schimbat, iar deţinătorul autorizaţiei trebuie să urmeze un curs de pregătire...
După obţinerea autorizaţiei I.S.C.I.R, în fiecare an talonul autorizaţiei se vizează de către RSVTI-isctul firmei.
După perioada de 4 ani talonul trebuie schimbat, iar deţinătorul autorizaţiei trebuie să urmeze un curs de pregătire...
După obţinerea autorizaţiei I.S.C.I.R, în fiecare an talonul autorizaţiei se vizează de către RSVTI-isctul firmei.
După perioada de 4 ani talonul trebuie schimbat, iar deţinătorul autorizaţiei trebuie să urmeze un curs de pregătire...
După obţinerea autorizaţiei I.S.C.I.R, în fiecare an talonul autorizaţiei se vizează de către RSVTI-isctul firmei.
După perioada de 4 ani talonul trebuie schimbat, iar deţinătorul autorizaţiei trebuie să urmeze un curs de pregătire...
După obţinerea autorizaţiei I.S.C.I.R, în fiecare an talonul autorizaţiei se vizează de către RSVTI-isctul firmei.
După perioada de 4 ani talonul trebuie schimbat, iar deţinătorul autorizaţiei trebuie să urmeze un curs de pregătire...
După obţinerea autorizaţiei I.S.C.I.R, în fiecare an talonul autorizaţiei se vizează de către RSVTI-isctul firmei.
După perioada de 4 ani talonul trebuie schimbat, iar deţinătorul autorizaţiei trebuie să urmeze un curs de pregătire...
Ocupaţia se aplică lucrătorilor care deservesc instalaţiile frigorifice de producere a frigului industrial cu diferite capacităti, din unităţile specifice industriei alimentare. Ocupaţia se aplică pentru instalaţiile frigorifice cu răcire i...
Responsabilităţile principale ale unui arhivar sunt: redactarea nomenclatorului arhivistic, gestionarea fondului documentar, prelucrarea documentelor, utilizarea informaţilor din documente, gestionarea activităţii de conservare a arhivei în...
Ocupaţia de macaragiu, se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit
exploatarea în condiţii de securitate a macaralelor şi implică cunoştinţe şi abilităţi deosebite privind
manevrarea în deplină securitate...
Ocupaţia se aplică lucrătorilor care deservesc instalaţiile frigorifice de producere a frigului industrial cu diferite capacităti, din unităţile specifice industriei alimentare. Ocupaţia se aplică pentru instalaţiile frigorifice cu răcire i...
Recepționerii de hotel întâmpină și înregistrează clienții unităților de cazare. Alocă spațiile de cazare, emit cartele de acces/predau clienților cheile de acces.
Ocupaţia de macaragiu, se referă la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit
exploatarea în condiţii de securitate a macaralelor şi implică cunoştinţe şi abilităţi deosebite privind
manevrarea în deplină securitate...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor.
În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.
Instalatorul pentru instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, trebuie să ştie să măsoare, să taie, să pozeze şi să îmbine conducte, să realizeze treceri prin ziduri şi planşee pentru conducte, să monteze conducte, utilaje, aparate de utilizar...